Termeni si Conditii Smartogo

Informatiile prezentate mai jos reprezinta un rezumat al termenilor si conditiilor aplicabile in cazul abonamentelor SmartoGo.

Service Partener

Din momentul lansarii conceptului SmartoGo si pana in prezent, service-ul partener oficial este BADSI Service.

BADSI are o experienta de peste 22 de ani in service-area de autoturisme si este cunoscut in Romania ca dealerul numarul 1 Nissan.

BADSI este un service auto situat in Bucuresti, zona Pipera. Inca din 1992 este service autorizat Nissan, iar in 2014 a devenit service autorizat Dacia.

Per ansamblu, BADSI este recomandat de cei peste 22 de ani de experienta in reparatii Nissan, dar si de cei peste 7 ani de service-are de autoturisme multimarca fiind autorizat RAR in acest sens.

Desi BADSI este specializat ca si service auto in zona retail, detine si un vast portofoliu de flote auto ale unor companii renumite pentru care efectueaza operatiuni de service.

Tarifele service-ului partener pot fi vizualizate aici.

Abonarea online

Orice client care doreste sa beneficieze de serviciile SmartoGo poate trimite o solicitare de abonare online, ulterior urmand sa  primeasca un anunt de confirmare a transmiterii acesteia. Dupa receptionarea solicitarii, clientul va fi contactat telefonic pentru a i se comunica alte informatii despre modalitatea de desfasurare a etapelor ulterioare.

Metoda de plata

Clientul plateste integral, la semnarea Contractului, contravaloarea abonamentului in RON la cursul de vanzare BNR +1%.

De asemenea, clientul are posibilitatea de a efectua plata in contul bancar al SmartoGo S.R.L., prin transfer bancar, in avans, astfel incat sa fie permisa incasarea banilor inainte de intrarea in vigoare a contractului.

Perioada contractuala minima

Perioada contractuala minima pentru a beneficia de una din variantele de abonare este de 1 an de la semnarea contractului de catre ambele parti contractante.

Obtinerea masinii la schimb

Pentru a beneficia de un autoturism la schimb de la service-ul partener pe perioada reparatiei autovehicului, sunt necesare indeplinirea urmatoarelor conditii:

  • Masina la schimb (doar pentru abonamentele Platinum) se asigura ca beneficiu al abonamentului achizitionat in limita parcului disponibil al service-ului partner, sub conditia unei valori facturate a serviciilor BADSI (exclusiv abonament) de minim 460 lei (fara TVA)/zi de utilizare.
  • La preluarea autovehiculului trebuie prezentate in original permisul de conducere valabil impreuna cu un act de  indentitate valid.
  • Permisul de conducere trebuie sa aiba o vechime minima de 12 luni de la data obtinerii categoriei B.
  • Nu se accepta copie a permisului de conducere si/sau a cartii de identitate, dovada de circulatie sau permis de conducere/ expirat.

Combustibil

Clientul are obligatia de a returna autovehiculul cu aceeiasi cantitate de combustibil pe care a avut-o la inceputul perioadei de inchiriere. In caz contrar Clientului i se va incasa o taxa de 20.00 EUR si contravaloarea combustibilului lipsa, calculat dupa estimarea BADSI (rotunjire la optimea inferioara de combustibil in rezervor) la tariful de 1.50 EUR / litru.

Nu se acorda credit pentru combustibilul in plus fata de cantitatea initiala furnizata de SmartoGo S.R.L.

Costuri suplimentare autovehicul la schimb

In cazul autovehiculului oferit la schimb, preluarea acestuia nu include urmatoarele: costurile carburantilor, amenzile primite pentru incalcarea regulilor de circulatie pe drumurile publice si a legislatiei nationale in vigoare sau costuri rezultate in urma actiunilor Autoritatilor Locale vis-a-vis de Autovehiculul ce face obiectul procesului verbal de predare-primire a autoturismului in regim de curtoazie. Plata integrala a acestor sume cade in sarcina Clientului.

Preluarea-predarea auto de la locatie

In cazul abonamentelor Gold si Platinum, clientul beneficiaza de preluarea-predarea autovehiculului de la locatia dorita pe raza municipiului Bucuresti, pentru interventiile realizate in cadrul service-ului partener Smartogo.

Asistenta Rutiera

 In cazul abonamentului Platinum, clientul beneficiaza de asistenta rutiera inclusa in tariful abonamentului lunar, care include:

  • Posibilitatea de a solicita ajutorul zilnic, 24/24 de ore;
  • Timp de reactie de 1 pana la 3 ore;
  • Acoperire pe teritoriul Romaniei (50 km de la locul tractarii auto, apoi se va percepe o taxa de 0.5 Euro/km).
  • Tractare in conditii de accident pe carosabil sau avarie mecanica/electrica.
  • Asistenta rutiera prin servicii efectuate de un atelier mobil (pentru incidentele ce pot fi reparate pe loc)

Contra cost, clientul poate opta pentru asistenta rutiera completa, care acopera o gama vasta de servicii de asistenta rutiera premium. Detaliile suplimentare referitoare la serviciile de asistenta rutiera premium vor fi puse la dispozitia Clientului, in urma solicitarii acestuia.